реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Фальшиві "майданівці" вимагають гроші

Представникам обласного штабу національного спротиву стали відомі факти нападу, залякування та розсилки електронних листів з вимаганнями грошей та погрозами громадянам України з боку так званих «майданівців» та "афганців". Найбільш відомою є ситуація, озвучена підприємцем Сергієм Кнуренком.

Прес- служба обласного штабу національного спротиву уповноважена заявити, що штаб не має нічого спільного з такими ганебними діями.

Вважаємо такі дії бандитизмом, що загрожує національній безпеці України.

Штаб вимагає від начальника УМВС у Чернігівській області , прокурора Чернігівської області та начальника управління СБУ у Чернігівській області негайно розпочати перевірку даної інформації та вжити оперативних заходів щодо наведених в ЗМІ фактів, встановлення та покарання причетних до цього осіб.

Просимо громадян України відразу повідомляти Штаб національного супротиву в Чернігівській області про прояви бандитизму, рекету та тиску на мешканців Чернігівщини за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.

Звертаємо увагу на вищезазначену ситуацію представників місцевої, центральної законодавчої і виконавчої гілок влади та вимагаємо негайно вжити заходів для припинення цього ганебного явища, яке дискредитує ідеї Майдану, загрожує життю та спокою людей, створює негативний імідж України в світі.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
керівник прес- служби обласного штабу національного спротиву



Теги:Майдан, обласний штаб спротиву, провокатори, афганці


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Помоему большинство россиян это не люди, а зомби. Зомби которые неимеют никаких чувствительных рефлексов. Если эти существа позволяют Путину уничтожать своих близких, как их можно назвать людьми?
Люди-это верх эволюции над животными, это люди имеющие свою точку мнения,разум,владение ситуацией и наконец-человек розумный., Чего нельзя сказать о Путине!!!
Россияне, это как вас сношает правительство, это как надо Путина бояться, если Вы своих родных (и с Украины, И с Росии) под пули пускаете?Ведь у большинства Русских граждан родственники на Украине!!!
Я непонимаю, НЕПОНИМАЮ, Почему у русского народа нет своей точки мнения. Почему Россияне ложатьсч под Путинскую ШИЗОФРЕНИЮ!!! Неужели пойдет брат на брата и прольеться кровь только потому что Путин ШИЗОФРЕЙНИК???
avatar