реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Євромайдан" у Чернігові стоятиме всю ніч

Міліція у Чернігові намагалася не дати встановити великий тент - сцену для завтрашнього євромайдану. При цьому вони посилалася на якесь рішення суду.

Як воно буде -- дуже важливо запам'ятати суддю, адже безкарність влади і корумпованість судів не будуть вічними і йому все пригадають. Можете вважати це погрозою...

Як наголосив один з органіаторів Євромайдану у Чернігові Олександр Рись, люди будуть чергувати всю ніч.

Активіст групи "Збережи старий Чернігв", голова міської організації Руху Сергій Черняков заявив у соцмережах, що саме він подавав заявк на мітинги і ніякого рішення суду йому ніхто не приніс.

Народний депутат України від "Свободи" Руслан Марцінків, що провідав учасників Євромайдану, оголосив намет своєю громадською приймальнею.

Зрештою, якщо міліція хоче зносити цей намет, то спочатку мусить знести намет московського патріархату під Катерининською церквою -- якраз щодо нього є рішення суду. Натомість сьогодні під час жалобн их заходів міліція охороняла ...намет московського беззаконня.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Руслан Марцінків, Катерининська церква, Чернігів, євромайдан


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Небійсь на Пасху на всю ніч ніхто не йде, а як на Майдан-то всі раді. Заполітизовані ідіоти, які без бунту жити не можуть. Треба вам ЕС-буде ЕС. Дивіться, щоб тоді лікті собі не кусали, та не чухали там, де зараз не чухається!
avatar