реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Єврейська кумедія з Петром Мельником триває

Чим далі в ліс -- тим більше ні, не дров, а єврейського сліду. То спочатку ректора- хабарника Петра Мельника з якогось дива захищають єврейські жінки. А тепер виявляється ще й електронний браслет був у нього їзраїльського виробництва.

Про це на прес-конференції в УНІАН заявила заступник міністра внутрішніх справ Ізраїлю Фаїна Кіршенбаум, коментуючи ситуацію з втечею екс-ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника під домашнього арешту.

За словами Кіршенбаум, в Ізраїлі електронні браслети видають тим людям, щодо яких відсутні будь-які побоювання з приводу того, що вони втечуть.

«Це ті люди, які розуміють, що перебувають під арештом, але замість того, щоб бути в тюрмах, вони віддають перевагу домашньому арешту. Ці люди в Ізраїлі проходять ряд психологічних перевірок, які підтверджують, що людина розуміє, що якщо він порушить умови отримання електронного браслета і потрапить у в'язницю, то залишиться там », - сказала заступник міністра.

Питається в задачі: що то за браслети, що їх легко зняти і що то за влада, що не може виготовити свої браслети, а треба закупляти в Ізраїлі?



Теги:Петро Мельник, Корупція, МВС України, Україна - Ізраїль, хабар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І термін "комедія", і питання Ваші доречні. 
Добавлю і своє: що то за влада, що не може, чи не хоче, заблокувати банківські картки та рахунки втікача і зробити з нього закордонного бомжа чи утриманця єврейських жіночок?
В Росії, до речі, згідно з рекомендаціями ООН щодо боротьби з корупцією, Законом введена кримінальна відповідальність за тримання держслужбовцями коштів за кордоном. Всім можна, а дерслужбовцям - ні. В цьому сенсі Росія до Європи ближче, ніж Україна.
avatar
2
"Добавлю і своє: що то за влада, що не може, чи не хоче" - кримінальна та корупційна! думаю, що екс-ректор щедро поділився награбованим, тому й браслет "знявся", й знайти "не можуть"! Да і взагалі законодавство у нас вибіркове таких як Мельник та Лозинський відпускають та виправдовують, а якщо звичайна людина, навіть невинна, може й згнити у тюрмі! Тому влада й не хоче перейняти досвід Китаю у боротьбі з корупцією, де комуністи не дивляться хто перед ними міністр чи робітник, винен - відповідай!
avatar