реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Евакуація з "Азовсталі" - багато брехні і піару

Евакуація з «Азовсталі» стала процесом, завдяки якому політики начепили собі медалей, а більшість людей залишилися в ще гіршому пеклі.

Усі задоволені: наша влада, Червоний хрест і ООН бадьоро відрапортували про успішний успіх. Росія розв‘язала собі руки - цивільних же більше немає, лише «нацисти». Тому всю ніч «Азовсталь» рівняли з землею авіабомбами. Зранку розпочався штурм, бій не припиняється.

Що ж відбулося на вихідних? За 2 дні було евакуйовано менше 200 цивільних з понад тисячі.

Евакуйованих мали везти в Запоріжжя. В реальності з 14 автобусів дісталися місця призначення лише 3. Інших, схоже «відфільтрували». По дорозі в окупованих селах росіяни облаштували фільтраційні табори, де серед евакуйованих дітей і жінок шукають «нацистів», «іноземних найманців» та інших «воєнних злочинців.
Більшість дітей і жінок після жорстких допитів виявилися «нацистами», «найманцями» та іншими «нациками». Їхня доля наразі невідома.

Ми як держава легітимізували цю евакуацію. ООН і Червоний хрест усім задоволені. За всю війну в них хоч раз щось вийшло. Те, що цивільні опинилися в концтаборах, а військові та їхні сім’ї опинилися у ще гіршій ситуації, ніж були до того - для міжнародних організацій просто нюанси. Страждання військових їх не обходить, для них це взагалі не люди.

Тетяна ДАНИЛЕНКО



Теги:Червоний Хрест, азовсталь, російсько - українська війна, Тетяна Даниленко, ООН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar