реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Є і скромні депутати…

Олег Купрієнко

Чернігівець, депутат від Радикальної партії Ляшка Олег Купрієнко довгий час працював адвокатом і цілком логічно було б очікувати у нього великих статків. Але…

Він задекларував п’ять земельних ділянок - у Чернігові площею 620 кв.м, 1500 кв.м, у Киїнці під Черніговом – 637 кв.м., у Смячі Сновського району – 6707 та 17 935 кв.м. Має квартиру площею 89 кв.м., та у дружини квартира на 84,9 кв.м., житловий будинок спільної власності з дружиною на 250 кв.м та дачний будиночок на 50 кв.м.

У народного депутат два легкові автомобілі - Honda 2008 року випуску та УАЗ 1992 року випуску. А дружина їздить на Хонді 2006 року. Син Андрій користується автомобілем Reno 2008 року випуску.

Дружина Тетяна має то 50, то 100 відсотків у ряді кампаній. Всі вони – юридичного напрямку, а депутат, нагадуємо, є професійним адвокатом.

Як і всі нардепи, Олег Купрієнко не довіряє голові правління Нацбанку Гонтарєвій і не тримає гроші в банках. А вдома чи де-інде держить лише 350 тисяч доларів (спільно з дружиною), та в дружини ще мільйон 300 тисяч доларів. Ну, вона ж бізнес- вумен… Чернігівці, ви чули про таку успішну підприємливу жінку?

Василь АМЕЛЬЧЕНКО

Народний депутат з Радикальної партії Ляшка Василь Амельченко працює заступником голови бюджетного комітету – провідного по силі схвалюваних рішень.
Він задекларував одну земельну ділянку в Новосілках під Києвом, яку вже встиг нажити – площею 120 метрів квадратних (?). В Сосниці, де він працював, та в Сновську, звідки родом, виходить, землі не набув…
Автомобіль у нардепа HYUNDAI 2008 року випуску.

Джерело доходу у нього одне – заробітна плата. Але в банку тримає 32 тисячі гривень, а вдома – 4 мільйони 980 тисяч гривень і 143 та 12 тисяч доларів. Питається в задачі: якщо депутат не працював ніде, крім як головою Сосницької районної державної адміністрації та помічникування у Ляшка, не займався бізнесом (бо риночком у Сновську давно займався) – звідки такі мільйони?






Теги:Василь Амельченко, електронне декларування, Олег Купрієнко, РПЛ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar