реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Дзвони над Мартинівкою

3 липня 2011 року єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон із архіпастирським візитом відвідав с. Мартинівку Ічнянського району, де звершив Божественну літургію у храмі святого апостола і євангелиста Іоана Богослова, освятив поклонний хрест та церковні дзвони.

Помолитися до храму прийшло багато жителів Мартинівки, а сільський голова Григорій Прокопенко, від імені всіх присутніх, вручив владиці Іларіону коровай і засвідчив загальну повагу та радість від зустрічі з архіпастирем.

Під час богослужіння архіпастирю співслужили: настоятель парафії священик Мар’ян Гуртовський, в.о. благочинного Ічнянського району протоієрей Сергій Чечин, ігумен Єфрем (Болховітов) та священик Володимир Бельський.

За богослужінням архієрейськими благословенними грамотами були нагороджені постійні парафіяни, які прикладають багато зусиль для благоустрою храму та активного життя громади.

Після богослужіння владика Іларіон, у співслужінні духовенства, звершив чин благословення і освячення поклонного хреста, який воздвигнутий стараннями парафіян на церковному подвір’ї та освятив церковні дзвони, які благовістять людям про початок богослужіння, важливі церковні події та запрошують всіх до молитви.

Прес-служба Чернігівської єпархії



Теги:Чернігівська єпархія, Ічнянський район, Мартинівка, єпископ Іларіон, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar