реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Двоє підлітків "піймали" грозу

8-го травня двоє друзів, 13-річні Сергій Карпусь та Сергій Голованов, учні загальноосвітньої школи с. Стрільники Бахмацького району, рибалили на місцевому ставку. Розпочалась злива і близько 18:30 поруч з ними в землю вдарила блискавка. Від електричного розряду Сергій Голованов був у шоковому стані, а його товариш втратив свідомість.

В цей час поруч проходили чоловік та жінка, які все бачили тож побігли допомогти підліткам. Дорослі робили штучне дихання та приводили хлопчиків до тями. Батько Сергія Карпуся відвіз сина до Бахмацької центральної районної лікарні, де останнього госпіталізували до реанімаційного відділення.

Вже під вечір Сергій Голованов почав скаржитися на погіршення самопочуття і батько відвіз його до райлікарні. Після медичного обстеження, о 22:40 хлопчика госпіталізували також до реанімаційного відділення.

Наступного дня підліткам стало краще і їх перевели до дитячого відділення. Станом на 10 травня Сергій Карпусь вже виписаний з лікарні, а його товариш поки що знаходиться під наглядом лікарів. Стан здоров’я обох підлітків задовільний.

Рятувальники звертають увагу населення, що під час грози необхідно уникати відкритої місцевості та підвищених місць, не ховатись під окремо стоячими деревами, опорами електропередач, під навісами, біля металевих конструкцій. Ні в якому разі не можна купатись та плавати на човні.

Прес-служба Територіального управління МНС
у Чернігівській області



Теги:мнс, Бахмач, Гроза


Читайте також



Коментарі (0)
avatar