реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Два удари по окупантах

На тимчасово окупованій території Херсонської області було атаковано полігон, де перебували ворожі військові. Про це повідомляють різні пропагандистські канали.

Удар підтвердив і спікер Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук. За його словами, туди якраз приїхали командири з російського угруповання військ "Днєпр" з перевіркою.

Водночас телеграм-канал "Николаевский Ванек" розкрив більше деталей про атаку. Зазначається, що було уражений полігон поблизу Подо-Калинівки Херсонської області, куди керівництво угруповання "Днєпр" приїхало з перевіркою вогневої підготовки підрозділів, яких готують на штурми н.п. Кринки.

"Як видно на відео, проводилися спільні заняття підрозділів 328 ДШП, 810 ОБрМП і 81 САП РФ. Мінус командирський склад і мінус близько 60 бійців просто на пісочку. Дякую колегам із ЗСУ за чітку розвідку і точність ракет", – сказано в повідомленні.
Російське видання "Важные истории" заявило, що верифікувало список із 68 російських військових, які загинули напередодні від удару ЗСУ під час шикування на тимчасово окупованій території Донецької області.

Справжність списку загиблих і те, що удару було завдано під час шикування перед командувачем 29-ї армії Східного округу, підтвердив службовець цієї частини.

А ще раніше - 20 лютого Сили оборони атакували полігон окупантів в районі села Трудівське. Воно розташоване у Волноваському районі Донецької області.

У ЗМІ зазначили, що внаслідок удару ліквідовано щонайменше 65 російських окупатів. Атакувати полігон могли з реактивної системи залпового вогню HIMARS.

У цей момент на шикуванні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705, Забайкальський край) – очікували на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу, генерал-майора Олега Моїсеєва.



Теги:ЗСУ, Подо- Калинівка, звільнення Херсонщини, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar