реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Два тижні моря за податки

Відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості

„Податки очима дітей-2009”

Днями в Дитячому оздоровчому центрі „Маяк” (м. Євпаторія) відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей – 2009”, організатором якого є Державна податкова адміністрація України.

Переможці та лауреати конкурсу два тижні відпочивали на узбережжі Чорного моря, серед яких були 4 дітей з Чернігівського краю: Шевченко Анастасія та Клочко Максим з Прилук, Стрижак Андрій з Чернігова та Бівалькевич Анна зі Щорса.

В урочистостях прийняли участь заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь, директор Департаменту масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України Віктор Косарчук, перший віце-президент Асоціації платників податків України Василь Матійчик, Голова Ради профспілок органів державної податкової служби України Олександр Кислиця, голова ДПА в АР Крим В'ячеслав Бусарєв, заступник голови ДПА в АР Крим Микола Кочанов, партнери конкурсу.

Переможці й лауреати конкурсу з Чернігівщини були нагороджені медалями, дипломами та подарунками (міні-системи DVD, портативні DVD плеєри, цифрові плеєри). А також отримали каталог робіт, які брали участь у конкурсі „Податки очима дітей – 2009” та календар з творами переможців.

Окрім того, співорганізатор конкурсу Асоціація платників податків України додатково виділила кращі, на її думку, роботи та запровадила власну номінацію „За інноваційний підхід у висвітленні ролі податків”. Зокрема, дипломом та цифровою відеокамерою від Асоціації платників податків України нагородили Бівалькевич Анну за композицію „Податковий птах достатку”.

Чудовим подарунком став і концерт за участю народного артиста України Олександра Василенка, групи «Еліксир – Шоу», відомої співачки Наталії Валевської.

На завершення офіційного нагородження заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь оголосив про початок конкурсу «Податки очима дітей - 2010».

Відділ масово-роз'яснювальної роботи
та звернень громадян ДПА в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar