реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Дубіля чекають на допит в ДБР

Народний депутат Валерій Дубіль із фракції "Батьківщина" (заступник Юлії Тимошенко) підозрюється в координуванні та фінансуванні "виборчої піраміди".

Державне бюро розслідувань на 28 лютого викликає на допит народного депутата Валерія Дубіля. Про це сказав на брифінгу генпрокурор Юрій Луценко.

"Він може лише з власного бажання прийти на допит (оскільки з нього не знята депутатська недоторканість - ред.). Питання, які мають поставити слідчі ДБР у присутності прокурора, всім зрозумілі. В нас є претензії до Дубіля, адже саме він, за наявними в нас доказами, у тому числі аудіо, записаному в законний спосіб СБУ, координував і організував оплату технологів, у тому числі з РФ", – наголосив Луценко. Чи були при цьому традиційні "солнцевські" - не повідомляється...

Він натомість повідомив, що йдеться про фінансування, яке здійснювалося з позавиборчого фонду. Суми фінансування, що були заплановані, вражають.

"Мова про сотні і сотні мільйонів. Тому, звичайно, в нас є запитання до Дубіля. Якщо він проявить добру волю, завтра слідчий ДБР поставить йому ці запитання", – сказав Генпрокурор.

Така "виборча піраміда" мала б забезпечила 680 тисяч голосів за одного з кандидатів у президенти на цьогорічних виборах. І ми навіть знаємо її прізвище по чоловікові...



Теги:Батьківщина, ДБР, підкуп виборців, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar