реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Дубіль представив Миргородського

Сьогодні на чернігівському Валу відбулося представлення кандидата на посаду чернігівського міського голови від партії ВО «Батьківщина» Миколи Миргородського.

«В своєму рішенні команда «Батьківщини» була одностайна і вирішила пропонувати на кандидата на міського голову порядну, професійну людину, яка не просто володіє проблемами міста а і володіє планом їх вирішення»,- зазначив народний депутат Валерій Дубіль, представляючи кандидата на посаду міського голови Миргородського.

Той, у свою чергу, запевнив, що рішення балотуватися потрібне не тільки його жінці та його внукові, але й кожній чернігівській сім'ї, яку він готовий обігріти теплом свого серця.

Цікаво, що на представленні був присутній, поруч з Дубілем та Миргородським, колишній голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Івашко, але не сказав ні слова.

Також безмовним слухачем був відомий український економіст Андрій Новак. Як запевнили члени "Батьківщини", він до х партії не належить. Можливо, просто прогулювався Валом?
Знаменно, що представлення кандидата від "Батьківщини" Валерієм Дубілем було на фоні Катерининської церкви - Київського патріархату, тоді як він сам є палким прихильником московського патріархату в Україні.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Батьківщина, Катерининська церква, вибори міського голови, Чернігівська міська рада, Вал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar