реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дружина Луценка -- мільйонерка

Дружина Юрія Луценка Ірина задекларувала в 2012 році 22,4 мільйони доходу.

Її декларація викладена на сайті "Народної самооборони".

Зокрема, 20 мільйонів становить дохід від відчуження цінних паперів.

"Я продала свою телекомунікаційну компанію. А два менших бізнеси подарувала сину", - пояснила Ірина Луценко "Українській правді".

Вона уточнила, що зробила це перед тим, як стати депутатом. "Звісно, інакше б це суперечило закону. Були люди, які буди зацікавлені, тому і продала", - пояснила Луценко.

Заробітна плата ж Ірини Луценко становила 162,3 тисячі гривень. Дохід від підприємницької діяльності – ще 2 мільйони.
Луценко продала компанію за 20 мільйонів
Дохід її старшого сина становив 5,3 мільйони: 3,6 мільйони – це подарунок матері. 1,6 мільйона – дохід від відчуження майна. Заробітна плата ж сина екс-міністра становила 31 тисячу.

Крім того, у власності Ірини Луценко знаходиться земельна ділянка у Рівненській області площею 0,7 гектара, житловий будинок в Дубно Рівненськоїх області площею 203 квадратні метри, квартира в центрі Києва площею 186,9 м.кв., та інші нежитлові приміщення площею 316,8 квадратних метрів.

Також у її володіння автомобіль Мерседес-Бенц 2007 року випуску.

На рахунках в банку лежить 2,1 мільйон гривень.

Внески до статутних капіталів підприємств становлять понад 3,6 мільйона.

Експрес онлайн

Експрес

Від редакції "Сіверщини".
А в прес-клуб "Просвіта" у Чернігові (на фото) її команда упросилася провести прес-конференію бзкоштовно, за рахунок співчуття до ув'язненого чоловіка....



Теги:мільйонери, Народна самооборона, Луценко, БЮТ


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
Наступним кроком сім'ї Луценків стане, сподіватимемося, благодійність. Чом не взяти приклад з Василя Васильовича Тарновського-молодшого, 175-ліття з дня народження якого минає сьогодні.
avatar
2
Є за що сухарі носити. А ви, пане Василю, Луценкам подаєте.
avatar
3
А чи багатьох пригадаємо з переліку достойників, унаслідовавших  приклади Терещенків, Ханенків, Семиренків, Гарбузовського, Ф.Тюрина, інших меценатів-благодійників, полишивших слід у наших пенатах? Просто нинішні багатії зовсім іншого "замісу". Не тим шляхом, ніж попередники, прийшли до мільйонів.Ото весь "шик" та трагізм колись схоплених мільйонів.
avatar
4
А взагалі це так дивно, коли у людей типу родини Луценка чуємо про доволі помінний бізнесовий куш. Питається-звідкиля? Що се так вдало колись(???) вдалось провернути відносно нестарим ще представникам "гуманітарної" родини, щоб декларувати таке небідне життя? Отож і відношення народу до їхніх "проблем" далеко від того, щоб постати "широкой грудью " перед кривдниками!?Бо не вірить таким опозиціонерам та частина нашої спільноти, що , наче б то і не дурна, а за  заробітню платню навіть вижити не може!? А такі, бачеться, не пропадуть.
avatar
5
Може, мені хтось пояснить який такий суспільний продукт вона створила, що коштує він у рік 2 мільйони? У такій бідній країні...
avatar
6
Чепурному поставили завдання у ПР - обгадити опозицію та розколювати її за подачки та можливість самопіаритися.
avatar
7
Треба ставити правильно питання. А що ми з цього маємо? Тобто чи сплачені адекватні податки?
avatar