реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Друга річниця створення 41 батальйону у Чернігові

На Красній площі Чернігова біля тимчасової стели пам'яті героїв російсько- української війни, що загинули на Донбасі, сьогодні відзначено другу річницю створення 41 територіального батальйону, що нині став мотопіхотним.

Побратими та родичі загиблих героїв, ветерани - фронтовики (хто міг подумати, що в Україні будуть такі молоді ветерани війни!), керівники області та міста вшанували пам'ять одинадцятьох земляків з 41 баталььйону, які поклали життя за волю і незалежність Укаїни від російського агресора. Всіх їх було названо поіменно. Під звуки "Плине кача" до стели покладені квіти.

Священики УПЦ Київського патріархату - секретар єпархіального управління, настоятель Катерининської церкви отець Роман Кіник, священик Євген Орда з цього ж храму та капелан - настоятель Всіхсвятського храму у Ніжині отець Сергій Чечин відслужили літію за загиблими захисниками нашої землі.

В обласному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка вшанування воїнів 41 батальйону продовжилося врученням нагород та концертною програмою.
...В Чернігові сонячно, спекотно і - тихо. Спасибі вам, хлопці!

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:Чернігівська єпархія, Чернігівська ОДА, 41 батальйон, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar