реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Друга пішла: Богословська виходить з ПР? Коли вийде з фракції депутат Атрошенко?

Відома своєю чорноротістю народний депутат від Партії регіонів Інна Германівна Богословська вийшла з фракції Партії регіонів та з партії.

"Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів у парламенті", - процитувала прес-служба заяву Богословської.
Вона заявила, що в Україні почали реалізацію сценарію з розвалу країни на частини.

"Ні в кого не повинно бути сумнівів, що в Україні почав реалізовуватися план по розділу суверенної і єдиної держави Україна на кілька частин" , - заявила вона.

"Чи розуміє це Янукович, стурбований своєю владою, - невідомо, але такий план почав реалізовуватися під вивіскою Януковича руками опричників Путіна в Україні", - стверджує Інна Богословська.

Нація, до якої належить Інна Богословська, першою чує небезпеку - їх історичний досвід виробив унікальне чуття. Тож вона прямо попереджує Януковича про помсту народу і закликає "запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближче оточення від відплати". таким виходом вона бачить відставку Януковича після позачергового саміту Євросоюзу.

Льовочкін, Богословська -- хто наступний? Команда Януковича стала тріщати. В понеділок почуємо ще кілька заяв...

А коли ж вийде з одіозної фракції Партії регіонів чернігівський депутат Владислав Атрошенко?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Атрошенко, Льовочкін, євреї, Богословська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar