реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Дороге таксі для обласної ради

Голова фракції «Батьківщина» в Чернігівській обласній раді Олександр Кодола підготував депутатський запит до Президента України, Кабінету Міністрів, а також в правоохоронні та контролюючі органи щодо перевірки законності проведення тендерних процедур при укладанні угоди між Чернігівською обласною радою та ККП «Облавтосервіс» на послуги з перевезення наземним транспортом в 2012 році вартістю 1,25 млн грн.
Всі ми пам’ятаємо нещодавній скандал з новою машиною мера-регіонала. В якому він сам собі надав в оренду автомобіль Toyota Camry приблизною вартістю від 265 до 425 тисяч гривен.

Виникає одразу кілька питань до представників влади, яка покращує НАШЕ З ВАМИ ЖИТТЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ.

Перше – чому тендер перемогла компанія, яка пропонує вартість одного кілометру вдвічі більшу, ніж середня вартість послуг таксі по місту?
Друге – навіщо облраді і її голові Анатолію Мельнику послуги з перевезення наземним транспортом, якщо у них в розпорядженні вже є службові іномарки? У того ж Мельника це та сама Toyota Camry представницького класу.
Третє – Навіщо витрачати аж мільйон двісті п’ятдесят тисяч бюджетних гривень на транспортні послуги при заявленій владою економії бюджетних коштів?

На ці питання і будуть відповідати правоохоронні органи, а також керівництво країни, куди буде надіслано запит Олександра Кодоли.

І якщо з тим самим Соколовим виник великий резонанс, то давайте проаналізуємо і цю ситуацію, адже мова йде про значно більші кошти. Скажімо за ці ж кошти можна було купити 4 Toyota Camry як у мера Соколова. Або можна було скористатися більше ніж 42 тисячі разів таксі (з розрахунку середньої вартості поїздки містом в 30 гривень).

Депутатський запит Олександра Кодоли має бути підтриманий на сесії обласною радою, пленарне засідання якої відбудеться 29 березня 2012 року. Цікава буде позиція провладної більшості по даному питанню, яка, як вже зазначалося, покращує наше з вами життя вже сьогодні.

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:Олександр Соколов, Корупція, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Авже ж, ждіть, - так вони вам і підтримають, так вони вам і покаються.
avatar
2
А ця хитрість змахує на корупцію, яку днем з вогнем розшукує А.Клюєв з антикорупційним комітетом. Та тільки, чи читають там "Сіверщину"?
avatar