реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Донецькі уроки: "штрафне" пиво

З 15 березня в Луганській області правоохоронці виявили і задокументували 2356 правопорушень, пов`язаних з продажем і вживанням пива і слабоалкогольних напоїв. Про це повідомляє відділ зв`язків з громадськістю УМВС України в Луганській області.
Так, після вступу в силу Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», в Луганській області правоохоронці виявили і задокументували 2356 правопорушень, пов`язаних з продажем і вживанням пива і слабоалкогольних напоїв.

Співробітники міліції притягли до адміністративної відповідальності 2249 осіб за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п`яному вигляді. За розпиття пива - 2144 порушників.

Як повідомлялося раніше, розпивання пива в громадських місцях підпадає під дію статті 178 КУоАП і передбачає попередження або накладення штрафу від 17 до 85 гривень.

Якщо ж правопорушник повторно порушить статтю, то йому доведеться заплатити - від 51 до 119 гривень.

За порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами виявлено 59 правопорушень (ст. 156 КУпАП). За порушення даного виду передбачений штраф від 510 до 1700 гривень. Якщо мова йде про аналогічне порушення правил торгівлі, здійснюваної з рук і, до того ж, у невстановлених місцях, то від 510 до 850 гривень з конфіскацією всього товару.

http://www.ngo.donetsk.ua/donsociety/16015




Теги:штрафи, розпиття в громадських місцях, Культура, Луганська область, пиво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar