реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

До суду подають на здирництво уряду Яценюка

Активісти громадської організації «Рух за справедливість» запустили всеукраїнську ініціативу «Захисти свої конституційні права: подай в суд на НКРЕКУ» з метою скасувати незаконне підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це заявив співголова організації Михайло Шкурін.

«До нашої ініціативи вже приєдналися громадські активісти таких міст, як Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Білгород-Дністровський, Нова Каховка. Їх позови подані до Окружного адміністративного суду м.Києва з вимогою визнати незаконною постанову НКРЕКУ від 03.03.2015 № 583 про встановлення роздрібних цін на природний газ, який використовується для потреб населення », - підкреслив Михайло Шкурін.

За його словами, підвищення роздрібних цін на газ для населення є необгрунтованим кроком і порушує конституційні права громадян. «В умовах катастрофічного падіння рівня життя населення необґрунтоване підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги посилює серйозну небезпеку соціальних протестів серед населення. Тому наша позиція незмінна: підвищення тарифів має відбуватися тільки після консультацій з громадськістю та у рамках законодавчого поля », - заявив співголова «Руху за справедливість» Михайло Шкурін.

Нагадаємо, що 18 березня 2015 київські активісти громадської організації «Рух за справедливість» подали позов до Окружного адміністративного суду м.Києва з вимогою скасувати підвищення тарифів на тепло для киян.



Теги:НКРЄ, ЖКГ, тарифи, ціна на газ, житлово- комунальні послуги


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
я поставлю свій підпис під позовом!
avatar