реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Дні тривог"

Залишилось якихось 76 днів до весни
А сьогодні мала таку гарну нагоду поєднати спогади з минулого та значно цікавіші враження з теперішнього. В Чернігіській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського була творча зустріч Чернігівська міська комунальна централізована бібліотечна система та репрезентація нової книги поезій Анатолія Дністрового «Дні тривог».

Презентація поетичної книжки Анатолія Дністрового. Зізнаюсь, завітали туди не лише заради книги. Це був гарний привід зустрітися з Анатолієм, бо ми разом навчалися в Ніжині на філологів. І з Маслов Олексій та Natasha Zayats (тут у ФБ ще багато сокурсників та одногрупникіа, вибачте, що не тегаю). Тоді - в 90-ті - в Ніжині була особлива атмосфера. Теж дні тривог. Але й величезної надії на відродження України. Не даремно, за словами пана Анатолія, кілька поезії того періоду також потрапили до його нової збірки "Дні тривог". Але більша частина творів - про нинішні "дні тривог".

Дякую Інна Адруг та Ганна Пушкар за можливість поспілкуватися з Анатолієм. Анатолій Дністровий - за книгу. Дуже тепла зустріч.

Ірина ЛОМОНОС



Теги:нові книги, Анатолій Дністровий, Ірина Ломонос


Читайте також



Коментарі (0)
avatar