реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Дні Меммінгема у Чернігові

У Чернігові 7 та 8 травня відбудуться Дні Меммінгена.

На сьогоднішній день наше місто має 27–річну історію партнерських стосунків та побратимських зв’язків з цим німецьким містом. Результативною є співпраця в гуманітарній сфері, медичній та освітянській галузях. Реалізовуються також культурні проекти мистецьких закладів міста, організовується оздоровлення дітей.

У складі німецької делегації -– обербургомістр м. Меммінгена Манфред Шилдер, його заступник (бургомістр) Маргарета Бьок та інші представники міської ради.

У програмі перебування делегації м. Меммінгена, зокрема, в міській раді 7 травня відбудеться офіційна зустріч з Чернігівським міським головою.

Крім того, у сквері ім. М. М. Попудренка всі учасники покладуть квіти до меморіальних стел Героям Небесної сотні, військовослужбовцям, загиблим в зоні АТО з Чернігівщини та братської могили воїнів, що загинули в роки Другої світової війни у боях за Чернігів. Також на Німецькому кладовищі в урочищі Яцево та до братських могил в урочищі Кривулівщина.

У Міському Палаці культури ім. В’ячеслава Радченка цього ж дня пройде українсько-німецький Вечір пам’яті та примирення.

Наступного дня з нагоди Дня пам’яті та примирення керівництво міста та учасники делегації м. Меммінгена покладуть квіти до могили Невідомого солдата на Меморіалі Слави, що на Болдиних горах.



Теги:Меммінгем, міста - побратими, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar