реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Для дітей-сиріт

Днями у Козелецькому районі Чернігівської області відбулася акція «Даруймо радість дітям» для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, організована районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка подарувала їм незабутні враження, віру в людську доброту і щирість.

Захід уже став традиційним завдяки підтримці небайдужих людей: спонсорську допомогу надав Благодійний фонд Богдана Гаврилишина, святкову атмосферу створили педагогічний колектив і вихованці районного будинку творчості дітей та юнацтва. Діти, які з’їхалися з усього району, мали змогу побачити чудову концертну програму, підготовлену учасниками танцювального колективу «Веселі черевички» і солістами вокально-інструментального ансамблю.

Кожна дитина, що в силу певних обставин залишилася без батьківської турботи, підтримки і любові, отримала цього дня часточку тепла від людей, котрі не стоять осторонь чужих проблем.

Запрошені діти побажали благополуччя і процвітання доброчинцям, а ті у відповідь – здоров’я, гарного настрою, здійснення мрій маленьким козелеччанам, які в своєму житті зазнали багато лиха.

Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, отримали подарунки і продуктові набори, а юні артисти, які подарували яскраве дійство глядачам, – солодощі.

Чернігівський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді




Теги:діти-сироти, акція, Козелецький район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar