реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Для чого Саакашвілі приїздив у Чернігів?

«Я не знал что в 2015 году в Европе такое возможно. Это унижение народа. Я почувствовал себя в Африке 60- х годов», - сказав Міхеїл Саакашвілі про методи агітації команди Геннадія Корбана на виборах у Чернігові.

В той же час він поспілкувався з прихильниками команди "Укроп" та покуштував безкоштовного супу- харчо на фестивалі вуличної їжі, який проводила ця сила. А ще посварився з народним депутатом Борисом Філатовим, що підтримує Корбана. Філатов звинуватив Саакашвілі в допомозі кандидату по 205 в.о Сергію Березенку підкуповувати виборців.

Колишній президент Грузії в боргу не залишився, обізвавши Філатова бандитом та рейдером.

Глава Одеської ОДА зустрівся з підприємцями, хоча ця зустріч не була анонсована. У ній взяли участь голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та кандидат від влади до Верховної Ради Сергій Березенко. Вів зустріч директор телеканалу "Дитинець" Олександр Ломако.

"Я не приїхав агітувати за когось із кандидатів" - сказав М.Саакашвілі. В це важко повірити, дивлячись як він на одній сцені з Березнком розказує про реформи під банером Ради реформ імені Березенка. А як і повірити - тоді для чого приїздив глава Одеської ОДА до Чернігова? Враховуючи, що на Одещині зараз дуже гаряче і реформи потребують щоденної присутності глави обласної виконавчої влади...

Хіба що для порівняння себе з Кулічем - як я вже порівняв в одній зі своїх статей. Це, звісно, жарт, але порівняння тепер виникатимуть ще більш стійко...

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:Корбан, СААКАШВІЛІ, Борис Філатов, Березенко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Соседи, а зачем, действительно, приезжал к вам, на нашу Северную Украину Саакашвилли, когда у него есть задачи и проблемы в Одесской области, которые надо решать немедленно, присутствуя на месте лично, а не пиарясь в других областях Украины.
avatar
0
2
Може в один прекрасний момент Саакашвілі перекинуть на Чернігівщину. Є приклад з Москалем. Так що тримайся Куліч!
avatar
3
Просто він хотів відкрити курси грузинської мови під патронажем Чернігівської ОДА...
avatar