реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Дяченки – forever! В "Інтермеццо" — також!

Щоразу новий твір популярних українських фантастів Марини та Сергія Дяченків викликає то подив, то сум’яття, то захоплення, але малоймовірно, щоб залишив байдужим тих, кого вабить жанр фентезі. Тож не дивно, що подружжя стійко тримається на фентезійному Олімпі українського книговидання.
Звісно, для декого жанр фентезі — це щось зовсім незрозуміле. Для таких — тисячі інших авторів і книжок. Зрештою, на те й книжкове море, щоб пірнати у нього з головою і щоразу отримувати нову порцію

У новій збірці Дяченків «Крило», яка стоїть у чернігівській книгарні "Інтермеццо (вул.Шевченка,9 - якщо хто ще не знає де це) зібрані кілька творів – «Підземний вітер», «Господар колодязів», «Вітрильний птах» та «Крило».
У кожного твору – своя тема. Але кожен з них викликає дивні відчуття й думки. Перевірено.

Скажімо, якщо ви їздили (чи їздите) в метро, то знаєте, що там постійно дме протяг. Та ще й який! Але чи замислювались ви над тим, що це за протяг? І це зовсім не те, про що писав популярний Харукі Муракамі... Прочитайте «Підземний вітер» -- і ви спуститесь в метро зовсім з іншими думками – це я вам гарантую!

А «Господар колодязів» навряд чи відпустить читача вже з першої сторінки. Хоча все починається доволі прозаїчно: живуть собі на хуторі 15-річний Юстин та його дід. Аж… «першого дня літа Юстин знайшов п’ять мертвих воронів. Усі трупи були однакові…» А далі невидимою спіраллю закручується вихор подій і світів – одвічна боротьба Добра і Зла, Кохання і Зрада, жорстокий вибір між Совістю і … Та що там – Дяченки не дадуть читачу нудьгувати!

Інеса ФТОМОВА




Теги:Інтермеццо, фентезі, Харукі Муракамі, Марина і Сергій Дяченки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar