реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Дивовижна мазь для хребта

Цю мазь можна назвати маззю Іллі Муромця. Одного разу мій родич, що не міг рухатися через хворобу, попросив мене приїхати до нього. Сталося так, що три місяці тому в нього виявили грижу в хребті. Я довідався, що після діагностики й МРТ (магнітно-резонансної терапії) в Інституті нейрохірургії з’ясували, що в нього три грижі хребта.

Чоловікові призначили лікування, яке майже не допомагало. Увесь стіл біля його ліжка був заставлений медикаментами, але користі від них — ніякої. За проведення операції й накладення пластин нейрохірурги запросили в нього 25 тисяч гривень (4 тисячі — за операцію, 2 — анестезіологові, 19 — за пластини). Мене ж родич (до речі, 45-річний чоловік міцної статури) просив привезти йому знеболювальні ліки. Його прохання я виконав, але проблему якось потрібно було розв’язувати.

Ми вирішили направити в Міністерство охорони здоров’я листа з проханням зменшити ціну операції. Але, крім цього, я почав сам шукати спосіб, як допомогти родичеві, який міг тільки лежати й не міг нічого робити самостійно, і цим нагадав мені Іллю Муромця.

Богатир із народної билини також був молодим чоловіком. Він усе життя (до тридцяти років) лежав на печі. Але що за ліки дали Іллі стародавні лікарі, що він підвівся і пішов воювати за Русь? Я довго переймався цим питанням. Спочатку шукав відповіді на нього в Інтернеті. Прочитав усе, що було написано про зцілення Іллі Муромця, але всі билини й статті були однотипними, дублювали одна одну.

Тоді я вирішив звернутися до знахарів: запитав, чим вони лікують хребет. Народні цілителі дали мені список із десяти трав. По черзі я відкидав із цього списку трави, які були мені не потрібні, оскільки знав їхню дію. Зупинився на омані, хоча ще ніде в літературі не описано його застосування для лікування хребта.
Ця рослина має потужну протизапальну дію. Зробивши мазь із оману, я віддав її родичеві й порадив змащувати хворе місце двічі на день (ранком і ввечері). Після цього я відлучився на півтора тижні. Коли повернувся, передусім зайшов до свого пацієнта і був уражений побаченим: чоловік сидів на дивані перед телевізором, підібгавши під себе ноги, і, підстрибуючи, жваво коментував передачу. Я дуже здивувався невимушеності його рухів.

Родич розповів мені, що тепер у нього нічого не болить. А перше зменшення болю він помітив на четвертий день використання мазі. Ще за чотири дні біль зменшився наполовину. Він зміг вставати, потихеньку ходити, самостійно себе обслуговувати. Через півтора тижні лікування маззю зміг рухатися вільно.
Незважаючи на такий результат лікування, я категорично заборонив родичеві піднімати важке й робити різкі рухи, порадив продовжити лікування.
За три тижні чоловік вийшов на роботу (на легку працю), уже два роки біль у спині його не турбує, але він періодично продовжує втирати мазь. Так мій родич обійшовся без операції.

Рецепт мазі Іллі Муромця:

до 40 г кореня оману додати 10 г кореня лепехи, перемолоти на кавомолці до дрібної структури. Після цього взяти 300 г витопленого свинячого жиру, змішати з 50 г подрібненого коріння. Витримати суміш на водяній бані 1,5 години, постійно помішуючи. Мазь готова. Застосування: мазь втирати в хребет, легко масажуючи, протягом 20 хвилин. Процедуру повторювати вранці і ввечері до повного одужання.

Перше поліпшення самопочуття помітне через 3—4 дні лікування. Через 1,5—2 тижні настає суб’єктивне одужання: зникає біль у хребті, хворий стає рухливим, може самостійно ходити до туалету, почувається повністю здоровим. Але увага: це самообман, просто мазь має потужний протизапальний ефект. Вона під час втирання потрапляє прямо до вогнища запалення.

Це в жодному разі не дає хворому привід для збільшення навантаження на хребет, тому що поверхневі ділянки хребців і хрящової тканини потребують тривалого відновлення і тривалого лікування цією маззю. Протягом трьох місяців заборонено будь-які навантаження на хребетний стовп! Мазь можна застосовувати в разі будь-яких запальних процесів у хребетному стовпі, але вона малопомічна за радикуліту.

Костянтин ЖУРАВЕЛЬ,
лікар.

Джерело:Ваше здоров'я




Теги:мазь, Оман, грижа хребта, лепеха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar