реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Дитячий журнал "Равлик" - для розвитку та розваг!

Сьогодні у багатьох батьків зійшла нанівець звичка разом з дітьми читати дитячі періодичні видання. Адже початковий (головний) період розвитку дитини приходиться на 3 – 6 років.

Малеча поринає у світ пізнання, у світ інтересу до всього, що є поруч, і що її оточує. . Дітлахи з неприхованим азартом задають питання: «НАВІЩО»??, «ЧОМУ»??» «КОЛИ»??, «ДЕ»?? «ЯК»?? і т.д.. Дати відповідь на їх запитання допоможе яскраво оформлений сучасний журнал «Равлик».

Колектив журналу пропонує нестандартний, сучасний підхід до розвитку дитини через розваги. Разом з Равликом малеча навчиться: читати, фантазувати, розвивати пам'ять, моторику рук, логіку та мислення. Яскраві сторінки повняться завданнями, іграми, конкурсами, розмальовками та саморобками. Передплатити журнал "Равлик" на 2016 рік можна у всіх поштових відділеннях "УКРПОШТИ". Сторінка з інформацією про передплату у Каталозі на 2016 рік – 149, та в тематичному і алфавітному покажчику.
Індекси: помісячний – 86655, пільговий (на рік) – 86677.

Як передплатити видання он-лайн? Заходимо на сторінку http://presa.ua/Пишемо у віконечку "пошук" індекс видання, або його назву, та тиснемо ENTER. Далі все за інструкцією.

Увага батькам! З кожного передплаченого вами видання 1 гривня піде на передплату "Равлика" для дітей сиріт.

З повагою, колектив журналу «Равлик»



Теги:українська преса, Равлик, батьки і діти, дитячий журнал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar