реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Директор школи попалася на хабарі. Бідні, бідні вчителі...

Днями в ході перевірки отриманої інформації та проведення комплексу заходів з протидії хабарництву на території Чернігова співробітниками управління по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області спільно з колегами з міського відділу внутрішніх справ було затримано «на гарячому» під час отримання хабара директора однієї з загальноосвітніх шкіл Чернігова.

Діючи з метою особистого збагачення, посадовець вимагала та отримала від жителя Чернігова хабар загальною сумою близько 2.5 тисяч доларів США за надання згоди на передачу в оренду приміщення і відповідного клопотання перед міським управлінням освіти.

Процес передачі грошей відбувався в приміщенні кабінету фізики. Предмет хабара - грошові кошти було вилучено та долучено до справи як доказ.

За вказаним фактом прокуратурою Чернігівської області відносно посадовця була порушена кримінальна справа за ознаками ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара), що передбачає позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Держслужбовець надала правдиві свідчення, їй призначено міру запобіжного заходу підписка про невиїзд. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області



Теги:хабар, Юцевич, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar