реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Дипломатичний етикет у часи війни: Путін - х...!

Обурені вбивством 49 десантників в Луганську кияни півдня пікетували вчора посольство Російської Федерації. Адже всім зрозуміло, що Росія - світовий агресор і що саме її установками та її найманцями збито військово-транспортний літак з людьми на борту.

У вікна посольства країни - агресора полетіли яйця, зеленка та вибухові пакети. Прапор РФ зірвано. Машини з дипломатичними номерами кияни поперевертали.

Народного депутата від Прилуччини, колишнього керівника Соціалістичної партії, колишнього міністра- казнокрада Миколу Рудьковського облили зеленкою. Він, певно, приїхав рятувати посольство...

До мітингувальників приїхав в.о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця. Міністр зазначив, що він за перекриття українсько-російського кордону та підтримує всі кроки, направлені на протидію російській агресії, однак боїться за здоров'я та життя українців, які несуть службу в українському посольстві на території РФ.

Він також не виключає розірвання дипломатичних стосунків з країною-агерсором.

Разом з людьми заспівав відому пісеньку про Путіна. Звісно, це не відповідає дипломатичному етикету, але в час війни не до розшаркувань. Якщо Дещицю і звільнять, то він лишиться в пошані в українців, як міністр - патріот, що має почуття гумору.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:посольство РФ, Луганськ, російська окупація, Андрій Дещиця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar