реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Діна Демір - український голос у Туреччині.

Діна, вже багато років проживає у Туреччині, але ніколи не забуває про своє коріння.

У свої 32, встигла чотири рази, розпочати своє життя з чистого листа. В новій країні чи у новому місті. Народилася у Литві, місто Вісагінас. Коли Діні було 10 років, вона із сім’єю переїхала до України, у Нетішин, що на Хмельниччині.

У 18 років, вступила до НАКККіМ, що знаходиться у Києво-Печерській Лаврі, на менеджера зовнішньо-культурної діяльності.
Але з дитинства, мріяла стати співачкою. Тому, увесь вільний від навчання час, Діна ходила по муз.кастингам.

Багато працювала над собою. За пів року, влаштувалася працювати вокалісткою у караоке, схудла на 15 кг., перефарбувалася у блондинку і на одному з безкінечних прослуховувань, ій посміхнулася доля. Діну запросили солісткою до однієї. муз.групи. Вона багато гастролювала, знімалася у програмах, записала діск та відзнялася у кліпі.

Та коли Діна отримала усе, до чого прагнула, вона, зовсім неочікуванно, зустріла своє кохання та переїхала до Туреччини.

Наразі, Діна Демір, являється найбільшим україномовним блогером у Туреччині. Також, разом із сестрою, створила власний бренд одягу “YOU’re”, який набуває популярності, як в Україні так і у Туреччині.

Не зважаючи ні на що, продовжує будувати кар’єру співачки. У травні 2022 року, Діна, випустила свою першу, власну пісню «Вставай, Україно!», яка лунає на українських радіостанціях. Пісню можна завантажити на усіх відомих муз. платформах. Роялті від завантаження, йде на підтримку ЗСУ та українцям, які постраждали під час війни з росією.

У жовті, презентувала свою другу пісню «Сестрі», яку присвятила своїй рідній сестрі Аліні та усім сестрам, яких розлучила війна. Наразі, працює над створенням нових пісень. Наприкінці 2023 року, планує випустити у світ, свій перший муз.альбом.

Українські пісні мають лунати звідусіль. Саме зараз, є велика потреба у якісному, українському, музичному продукті, який Діна Демір створює та продовжує створювати.





Коментарі (0)
avatar