реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

ДФС запевняє: відкрити бізнес можна за добу. А закрити?

Державна фіскальна служба спільно з Міністерством юстиції удосконалили процедуру обміну інформацією, що дало змогу забезпечити взяття на облік підприємств і підприємців протягом одного робочого дня.

А 16-го жовтня набрали чинності накази, які регулюють процедури започаткування бізнесу протягом 24 годин. Наказом Міністерства фінансів України №747 встановлено, що контролюючі органи у день отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців беруть на облік платників податків та передають відповідні дані до ЄДР.

Спільним наказом Міністерства фінансів і Міністерства юстиції №1918/5/869 запроваджений обмін інформацією між ЄДР та інформаційними системами ДФС в он-лайн режимі.

На кожне повідомлення в електронному вигляді формуються відповідь та дані про взяття на облік платника податків та платника єдиного внеску, які включаються до Єдиного державного реєстру.

Для взяття платника єдиного внеску на облік повністю автоматизований обмін інформацією між Державною фіскальною службою та Фондом соціального страхування.



Теги:ДФС в Чернігівській області, відкриття бізнесу, платники податків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar