реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Держслужбовці - не воїни?

"им більше чоловіків прийде служити, тим ближча наша перемога" - пише радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Абсолютно погоджуюся, що для перемоги нам потрібна більша кількість вмотивованих воїнів. Але проблема в тому, що Андрусів проголошує свої слова не як військовослужбовець. Підозрюю, що в нього "бронь" - якась чарівна довідка, що захищає його від повістки у військкомат. Я знав Андрусіва. Молодий, здоровий чоловік із зачіскою а-ля козацький чуб позиціонував себе затятим патріотом. Але, схоже, нині патріотизм Андрусіва завершився на ньому - тобто йдіть вмирати всі, але не я. Замість того, щоб мовчати в ганчірочку, він позиціонує себе як генерал, не побувши воїном.

Цей допис наштовхнув і на іншу думку - а скільки придатних чоловіків, які мали б захищати Україну, сидять в держструктурах за "бронню"? Яка проблема взяти на роботу жінок і відправити до війська держпосадовців? Ок, якщо вони не хочуть служити, то вони будуть невмотивованими воїнами. Але є тилові частини, де служити також треба. І ще - якщо держпосадовці ховаються за "бронню", то чи не свідчить це про латентний колабораціонізм - коли вони на посадах готові перекинутися на бік ворога?

Олександр ПІДДУБНИЙ

Від редакції "Сіверщини".
Зате Андрусів успішно освоїв 320 тисяч доларів болагодійних пожертв, профукавши їх на дзвінки в Росію - мовляв, для інформування московитів... А ще він у 14 році не зміг, бідака, більщше 8 місяців попрацювати заступником голови Донецької ОДА, бо ...мала зарплата.



Теги:мвс, Віктор Андрусів, Олександр Піддубний, Донецька ОДА, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar