реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Державна цифрова телемережа стверджує про ліквідацію «білих плям»

Державна цифрова телемережа (мультиплекс) МХ-7 покрила «білі плями» на території області, де раніше було важко чи неможливо спіймати сигнал українського наземного ТБ.

Про це розповіли на брифінгу в Чернігівській обласній військовій адміністрації заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Валерій Сорокін та представниця Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в області Ірина Сенченко.

Вони стверджують, що мережа забезпечує додатковий безоплатний пакет каналів цифрового телебачення. Для прийому потрібен власне телевізор, тюнер DVB-T2 та телеантена (кімнатна чи вулична).

Зараз державна цифрова телемережа МХ-7 покриває всю територію Чернігівщини, включно з прикордонними районами. У тестовому режимі для перегляду нині доступні такі телеканали: «1+1», «Світло», «Сонце», «Армія ТБ», «Ми - Україна», «Перший», «Рада», «Суспільне Культура».

Завдяки мультиплексу MX-7 забезпечено доступ населення області до українського телебачення та радіо, надалі ж робота буде зосереджена на блокуванні ворожого мовлення на українській території, підкреслили спікери.



Теги:чернігівське прикордоння, інформаційний простір, ТБ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar