реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Держава на кістках!

Сьогодні під російським посольством Народний Рух України разом з патріотичними силами нагадали про сутність Російської Федерації - держави-вбивці, держави-ката і держави терориста. Держави, чий шлях, від імперії, через союз і до федерації, усіяний кістками невинних людей і жертв терору.

Сьогодні це варто пам'ятати як ніколи, адже саме сьогодні - відкриття Чемпіонату світу з футболу в Росії, сьогодні 32 день голодування Олега Сєнцова і сьогодні річниця падіння ІЛ-76 під Луганськом і загибелі 40 воїнів з 25-ї повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу.

Сьогодні день, коли мовчати не можна!

Сьогодні голоси всіх українців мають злитися в один і пролунати громом вимог бойкоту ЧС 2018 і звільнення українських політв'язнів.
"Свята на кістках" померлих від рук Росії не може відбуватися у сором'язливій тиші байдужості. Про злочини Кремля треба говорити вголос.

Наші голоси лунали сьогодні під посольством РФ.

Ми розуміємо, що питання звільнення всіх політв’язнів лежить виключно у дипломатичній площині і без тиску міжнародного товариства їх свобода неможлива. Тому, захід мусить бути рішучим і бачити, що українці - непохитні у своїх вимогах.
Тільки при повному ігноруванні та міжнародній ізоляції Москви, тільки таким «дипломатичним тиском», можна приструнити цього східного агресора.
Долучайтесь у всіх містах, селищах і селах. Виходьте і вимагайте у всіх країнах, по всьому світу. Не має лишитись жоджної людини на землі, яка б не знала, що сучасна Росія - держава-терорист, держава-вбивця, держава на кістках.

Віктор КРИВЕНКО,
голова Народного Руху України



Теги:політв'язні, російсько - українська війна, Народний Рух, посольство РФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar