реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дерибан риби з росіянами

Довелось екстрено скоротити робочу поїздку до Полтави, щоб встигнути на підтримку Рефату Чубарову і зупинити під Києвом засідання так званої російсько-української комісії з риболовства і Азовському морі. Насправді в лісі по Бориспільській трасі відбувались перемовини з окупантами щодо поділу вилову риби.

Уявіть, за 4 роки окупації Криму вилов риби в Азовському морі росіянами збільшився в 3 рази!!!
Так само збільшилась кількість риболовецьких суден росіян, тоді як українським рибалкам за цей час довелось стикнутись з перешкоджанням проході Азовським басейном з боку російських прикордонників.
Це нонсенс! Які можуть бути домовленості з окупантом?

Коли я підїхав, то вже працювала поліція, яку викликали у зв'язку з тим, що голова російської делегації Ігор Рулев є порушником українського законодавства - в 2017 році відвідував окупований Крим.

Завдяки оперативному втручанню Рефата Чубарова та Ізета Гданова ганебне засідання було перерване, а росіянин кудись зник.

Українську делегацію фахівців зі співробітництва з окупантами викликали "для консультацій" в МЗС України. Навіщо? І до чого тут МЗС України, якщо склад делегації затверджувало Державне агентство рибного господарства України (Держрибагентство)?

Краще б викликали на допит до військової контррозвідки з приводу сприяння розвідувальній діяльності Росрыболовства в Азовському морі.

Разом з колегами Рефатом Чубаровим та Сергієм Висоцьким вимагали оформлення протоколів та видворення голови делегації Росрыболовства за незаконне перебування в окупованому Криму.

Завдяки Наталі Лютіковій і її стрімам з місця події ситуація отримала миттєвий розголос і українські телеканали вчасно підключились до висвітлення цього ганебного засідання.

Народний Рух України має чітку і послідовну позицію щодо захисту інтересів України в Криму і буде усіма способами перешкоджати колаборантам проводити повзучу політику російської експансії в Азовському морі.

Віктор КРИВЕНКО, народний депутат України.



Теги:Азовське море, Віктор Кривенко, Народний Рух, окупація Криму, Рефат Чубаров


Читайте також



Коментарі (0)
avatar