реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Депутата від Ляшка засуджено за хабарництво

Державним обвинуваченням доведено в суді вину міського голови Щорса Романа Зуба в одержанні неправомірної вигоди. Грошові кошти в сумі 18 тис. грн. ним взято за сприяння у прийнятті виконкомом міської ради рішення про визначення місця розташування тимчасового майданчика для роздільного сортування твердих побутових відходів на території полігону твердих побутових відходів. По це повідомила прес- служба прокуратури області.

Вироком місцевого суду від 8 серпня посадовця визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище). Призначене судом покарання — 2 роки позбавлення волі з позбавленням на 1 рік права займати посади, пов’язані зі здійсненням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій, та з іспитовим строком в 1 рік; позбавлення 7 рангу посадової особи місцевого самоврядування.

У зв’язку з м’якістю призначеного покарання прокуратурою області готується апеляційна скарга.

Роман Зуб був обраний міським головою Щорса як представник Радикальної партії Олега Ляшко. Сам Ляшко, як дізнався про хабар свого ставленика, відмовився від нього. Про виключення з партії не повідомляється.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Олег Ляшко, Радикальна партія, Щорс, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar