реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Депутат-українофоб та євреї проти "Гайдамаків"

Народний депутат (якого тільки народу?) від Партії регіонів Вадім Колесніченко звернувся до СБУ з вимогою зупинити проведення фестивалю "Гайдамака. UA".
«Во время проведения Фестиваля организаторами планируется ряд концертов украинских музыкальных коллективов с ярко выраженной националистической и ксенофобской направленностью, презентаций "повстанських книжок", лекций и встреч с известными националистически настроенными музыкантами, писателями, политиками и общественными деятелями, мастер-классы по украинским традиционным боевым искусствам»,-- говориться у зверненні "Русскоязичної України", очолюваної Колесніченком.

Депутат від НУНС Олесь Доній вважає поведінку "регіонала" Вадима Колесніченка неадекватною і пропонує йому пройти психіатричну експертизу.

Так він прокоментував звернення Колесніченка до СБУ,в якому він звинувачує організаторів фестивалю "Гайдамака.UA" в ксенофобії.

"Тут є проблеми не політичного характеру, а простежується необхідність психіатричної експертизи. Варто звернутися до психологів, психотерапевтів щодо адекватності Колесніченка, який звинувачує в тому, чого немає", - зазначив депутат, пише Сегодня.

Також проти фестивалю виступили представники Єврейського форуму. Вони вбачають у фестивалі антисемізм, адже групи "ОтVіnta", "Мертвий півень" та ТНМК збираються співати про гайдамаків та повстанців. Як, скажімо, отаку пісню:
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері,
Величний тризуб на Кремлі,
І синьо-жовтий стяг в оселі.

Величний пам’ятник Донцову,
Петрівка вже стоїть без грат,
Повсюди чути нашу мову,
І люблять всі мій автомат.

Повсюди гарні краєвиди,
На дротах москалі висять,
І я крокую без огиди,
У ГЕТО, де жиди кричать.

Нема вже в світі комуністів,
Нема ляхів і москалів,
Немає негрів шовіністів,
І всяких Путінів - козлів.

Нема вже в світі Мавзолею,
Оздоби вже на Соловках,
Спалили Леніна, тварюку,
А Кучма з’їв його весь прах.

Яскраво світить ясне сонце,
І машінгвер мій у руці,
Червоно-чорний у віконці,
І я щасливий у Москві.

При підготовіці публікації використано матеріали сайту Високий Вал




Теги:Колесніченко, антисемітизм, єврейський форум, О.Доній, гайдамаки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чудово, а де взяли той текст? Я хочу послухати таку пісню. Якщо хтось має джерело - підкиньте на емейл, дяку заздалегідь.
avatar