реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Депутат Рибаков виїхав з України?

Інформація про виїзд Ігоря Рибакова, "генерала тушок", як його прозвала українська преса за підкуп депутатів в інтересах режиму Януковича, надійшла зі штабу його конкурента - Анатолія Євлахова. Ігор Рибаков начебто покинув територію України напередодні виборів.

Що не випадково - закінчується строк його депутатської недоторканності і шанси виграти вибори у нього далеко не рожеві: якщо на минулих виборах, при масовому підкупі сільських голів, директорів шкіл, священиків Московського патріархату, він набрав всього 35 відсотків голосів, то тепер, коли проти Рибакова пройшли мітинги у Корюківці і Семенівці, коли влада нарешті перестала давити за його кандидатуру, шанси у Рибакова значно впали.

Невже на просторах Чернігівщини більше не пролетить особистий вертольот нардепа Рибакова, який заробив чесно- пречесно свої мільйони на одеській митниці?

Служба безпеки України повідомила, що після закінчення терміну дії депутатської недорканості проти ряду депутатів, які підтримували режим Януковича і сприяли сепаратизму, будуть порушені кримінальні справи. Наразі у розшук оголошено колишню міністра охорони здоров'я Раїсу Богатирьову.



Теги:Раїса Богатирьова, Ігор Рибаков, Анатолій Євлахов, СБУ, недоторканість


Читайте також



Коментарі (0)
avatar