реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Депутат Лозинський. Розшук! Живим або мертвим!

Начальникам МРВ УМВС України
в Чернігівській області

Р О З Ш У К О В Е З А В Д А Н Н Я

МВС України вживаються заходи по встановленню місцезнаходження та затриманню ЛОЗИНСЬКОГО Віктора Олександровича, 06.04.1963р.н., уродженця смт. Голованівськ Голованівського району Кіровоградської області, зареєстрованого за адресою: м. Київ, вул. Л.України – 9/60, громадянина України, раніше не засудженого, позбавленого депутатської недоторканності рішенням Верховної Ради України від 03.07.2009р., обвинуваченого в учиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України. ОРС «Розшук» № 40/2009 від 09.07.2009р. Кримінальна справа № 80-1110 знаходиться в провадженні Генеральної прокуратури України, до якого 07.07.2009р. згідно постанови судді Печерського районного суду м. Києва Мосьондза І.А., обрано запобіжний захід у вигляді затримання і доставки в суд під вартою.
Враховуючи вказане та з метою встановлення місця знаходження Лозінського В.О. необхідно:
- орієнтувати особовий склад та інші оперативні можливості у першу чергу наряди патрульно-постової служби, ДАІ, дільничних інспекторів міліції;
- плакат «Увага розшук» розмістити на стендах «Їх розшукує міліція» у кожному територіальному підрозділі;
- розмістити орієнтування по розшуку Лозінського В.О. в місцевих газетах та телерадіомовленні.
Матеріали перевірки, а також вирізку з газети про розміщення статті щодо розшуку Лозінського В.О. з його фото, до 30.09.2009р. надати до УКР УМВС області.

Додаток: плакат «Увага розшук» на розшукуваного на 1-му арк.

Начальник Управління
генерал-майор міліції Катеринчук І.П.

У В А Г А Р О З Ш У К


МВС України вживаються заходи по встановленню місцезнаходження та затриманню ЛОЗИНСЬКОГО Віктора Олександровича, 06.04.1963р.н., уродженця смт. Голованівськ Голованівського району Кіровоградської області, громадянина України, раніше не засудженого, позбавленого депутатської недоторканності рішенням Верховної Ради України від 03.07.2009р., обвинуваченого в учиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України. Кримінальна справа знаходиться в провадженні Генеральної прокуратури України. Запобіжний захід – затримання і доставка в суд під вартою.
У випадку отримання інформації про місце знаходження розшукуваного просимо повідомити до територіального органу внутрішніх справ, або в Управління карного розшуку УМВС України в Чернігівській області за тел.: 8 (0462) 619-219, 619-412.









Коментарі (0)
avatar