реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Демальянс" представив своїх кандидатів: хто ці всі люди?

19 вересня відбулась презентація кандидатів до міської ради від партії «Демальянс». "Кандидати були відібрані в рамках ініціативи «Команда твого міста». У списку кандидатів, запропонованому чернігівцям на місцевих виборах, – правники, громадські діячі, спеціалісти в різних сферах, правозахисники та інші", - повідомляє партійна прес- служба.

«Протягом 5-ти років активної роботи партія «Демальянс» показує свою послідовність, цілеспрямованість і зацікавленість в розвитку міста. Так само й на сьогоднішній день ми продовжуємо і будемо продовжувати в міській раді впровадження того курсу перетворень, котре ініціювали ще кілька років тому. Окрім того, наші кандидати у депутати − це люди, котрі мають можливість, бажання і сили розпочати конструктивну роботу у владі на користь місту і чернігівцям в різних сферах життя», − зазначив заступник голови партії «Демальянс» Ігор АНДРІЙЧЕНКО. Саме його партія й висуває на міського голову.

Дивлячись на фото незнайомих людей, думаєш: хто ці всі люди? Чому я маю за них голосувати? Що вони створили для своєї вулиці, свого колективу? Де люди відомі? І що це знову за вибори, без відкритих партійних списків?

Степан БРУНЬ



Теги:Демальянс, відкриті партійні списки, Чернігівська міська рада, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar