реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дебати

Чи хочете ви, щоб Україна перемогла? Чи вважаєте ви, що перемога України входить в американські інтереси?
Питання ставилося напряму і ДВІЧІ!

Я хочу щоб закінчилася війна. (Дональд Трамп).

Шматок лайна, який жодного разу не згадав про порушення норм міжнародного права, не вбачає загрози у політиці terroRussia для всього світу і прирівняв у найбільшій війні XXI століття жертву й агресора, який вкотре публічно назвав Ху#ла субʼєктом світової політики, а не кримінальним злочинцем і пишається тим, що він його поважає, для мене остаточно став ворогом і істотою, яка у разі перемоги на президентських виборах у США, буде схиляти нас до капітуляції.

І, так, єдиною людиною, яка його поважає а не сміється з нього серед світової політичної еліти Трамп назвав … Віктора Орбана. Жополиз Путлєра, який ігнорує будь-які санкції проти московії, який не лише відмовляється допомагати Україні у війні, але й не дозволяє іншим допомагати нам, використовуючи Угорщину транзитом, який тривалий час блокував фінансову допомогу Україні у ЄС, який відкрито заявляє претензії на наше Закарпаття, є особою, яку вихваляє і дружбою з яким пишається Трамп.

Боже, бережи Америку і врятуй Республіканську партію від ідіота. Годі тішити себе ілюзіями про те, що замість нерішучих та повільних демократів нам на допомогу прийде Трамп. Допомагати він буде лише собі та власному егоцентризму. Боронь Боже.

Ігор МІРОШНИЧЕНКО



Теги:Україна - США, Трамп, Ігор Мірошниченко, широка війна


Читайте також






Коментарі (0)
avatar