реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Де взяти кредит з поганою історією в Україні

Щорічно в банки за отриманням кредитів звертаються сотні жителів України, саме це зробило кредит одним з найпопулярніших банківських продуктів. При цьому, багато хто вважає, що взяти гроші в борг у кредитної організації просто. Це не зовсім так. Кожне схвалення або відмова у видачі грошей ґрунтується на вивченні кредитної історії клієнта.

Хороша історія помітно підвищує шанс отримати потрібну суму, але що робити, якщо кредитна історія вже була зіпсована простроченням платежу або людина не брала кредит зовсім? До таких позичальників банки відносяться дещо підозріло і цілком можуть відмовити в отриманні грошей або запропонувати кредит під заставу нерухомості. Тому постає нагальним питання де в Україні взяти кредит онлайн з поганою кредитною історією ?

Де взяти кредит швидко і зручно
Якщо гроші вам необхідні прямо зараз, а для збору всього пакету документів часу немає, а потрібна сума не перевищує 5 000 грн., найраціональніше рішення — отримати кредит в “ШвидкоГроші”. Компанія займається мікрокредитуванням вже кілька років і за короткий термін стала лідером в цій області. “ШвидкоГроші” має найширшу мережу відділень по всій Україні, а кількість клієнтів зростає з кожним днем.
Отримати кредит в “ШвидкоГроші” — це завжди дуже швидко, вигідно і зручно. Особливість роботи компанії полягає в тому, що оформлення позики відбувається без перевірки кредитної історії. Завдяки цьому, отримати гроші без зайвих зволікань можуть навіть ті:

• хто жодного разу не оформляв кредит (клієнти без кредитної історії);
• у кого були прострочення (клієнти з поганою кредитною історією);
• ті, у кого на поточний момент вже оформлений кредит в банку.

Такі лояльні умови кредитування є суттєво важливими. Справа в тому, що кредитна історія включає в себе всі банківські позики, які людина оформляє протягом життя. При цьому, багато банків можуть відмовити в позиці навіть через прострочення платежу в кілька днів.

Кредитування з лояльними умовами
Дійсно, схема компанії ШвидкоГроші суттєво відрізняється від банківських умов і на це є відразу кілька причин.
1. Багато клієнтів, які бажають взяти в кредит певну суму — це молоді люди 20-30 років, які жодного разу в житті не оформляли банківські позики. Іншими словами, кредитної історії у них немає, а значить, отримати позику в банку — шанс у них невеликий. При цьому, у них є постійний дохід, а значить, вони можуть за 20 хвилин отримати гроші в “ШвидкоГроші”.
2. Багато сучасних громадян не мають офіційного працевлаштування, а значить, з підтвердженням доходів можуть виникнути труднощі. Тому компанія не вимагає документального підтвердження — серед клієнтів “ШвидкоГроші” є багато дрібних підприємців, неофіційних працівників і фрілансерів з постійним доходом.
3. З поганою кредитною історією теж не все так однозначно. Адже припустимо, що у людини були тимчасові фінансові проблеми в минулому, що призвели до прострочення по кредитах. Якщо зараз у неї є робота і дохід — заявка буде неодмінно розглянута.

Для оформлення кредиту потрібно заповнити заявку на позику на сайті або в одному з відділень. При цьому потрібно мати тільки:
• Оригінал паспорта;
• ІПН.
Якщо відповідь буде позитивною, гроші можна отримати вже через 20 хвилин.
Оплата через особистий кабінет дозволяє повертати позикові кошти за допомогою онлайн-банкінгу з комп'ютера або використовуючи смартфон. Погашення через відділення компанії також не займе багато часу і дозволить внести платіж готівкою, не витрачаючи час на поповнення карти.



Теги:кредит, економіка, ШвидкоГроші, Гроші


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Не знаю чего так боятся микрозаймов. Нужно потратить время, чтобы найти проверенное место, как тут например и не будет никаких проблем
avatar
2
Зачем вам посредники? Кредит или деньги в долг уже давно дают частники - собственники денег. Пример ломбарды или деньги в долг
avatar
3
Такі лояльні умови кредитування є суттєво важливими. Справа в тому, що кредитна історія включає в себе всі банківські позики, які людина оформляє протягом життя також гроші в борг cry
avatar