реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Давайте обговоримо реальну мету приїзду Джонсона в Київ

Тепер, коли Джонсон поїхав, давайте обговоримо реальну мету його приїзду.
Я дуже сумніваюсь, що прем‘єр-міністр Великої Британії, яку вважають одною з куруючих країну у допомозі та підтримці України в час війни, приїжджав би щоб обговорювати пакет фінансової чи воєнної допомоги. Це можна зробити або відеовз‘язком, або через своїх представників.
Питання скоріше зовсім в іншому, хоча й перше також дуже важливе для нас.
Отже.
1. На Донбасі та сході час очікує велика ескалація. Хтось називає 12 квітня, хтось 14. Але, реально вона вже почалась. Далі окупанти лише підтягуватимусь залишки своїх сил, щоб виконати «волю путіна» про 9 травня і хоч якусь «пабєду». Україні зараз потрібна підтримка, в тому числі важкою летальною зброєю. Велика Британія вже заявляла що готова постачати. Тобто, де факто це підтримка перед черговим великим боєм за Україну.
2. І мабуть найважливіше. Це так звані «перемовини» між Україною та окупантом. Міністр закордонних справ ВБ Елізабет Трасс ще кілька днів назад заявила, що Україні не варто підписувати такі «домовленості» до реальної перемоги. Проте, є кілька держав, які нас дуже хотіли б підштовхнути до не вигідних умов, аби пошвидше завершилась війна. Це ФРН, Туреччина та Китай. Ще в цьому списку може бути Ізраїль та Франція. Та й самій московії дуже хотілося б підписати якийсь «мір» та умовах нейтралітету для України щоб набрати сил та наново підготуватись. Україні це не вигідно. Це ймовірно найважливіша мета Джонсона: сказати, підказати, підштовхнути до правильних дій. Сподіваюсь це почули на Банковій.
3. На сам кінець - візит був великою демонстрацією для окупанта та всього світу. Навіть під час загрози для себе, такі лідери як Джонсон готові приїжджати до України. Бо Україна - ВАЖЛИВА для світу, для НАТО, для Європи, щоб там хто не казав.
Тому, тримаємось.
Важкі часи не минули. Розслаблятись рано.
Країна досі у небезпеці, але вірю що ми переможемо. А кожен з нас має робити своє завдання по вимітанню «русского міра» з нашого життя та країни.

Андрій Смолій, Київ



Теги:Війна, донбас, Борис Джонсон, Київ, зброя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar