реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Данілов відповів Арахамії і Подоляку

"А на послєдок, я скажу, любіть нє обязуюсь.".?
А що сталося з Даніловим? Він всю ЗЕліну рать обісрав в останньому інтерв'ю LIGA.net. Відлуння несподіваного візиту Джонсона...?

Данілов: Подоляк - голос армії? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича.

Данілов - на слова Арахамії про 1000 загиблих та поранених на день: Цим не можна жонглювати, це не цирк.

Питання: Подоляк заявив, що нам тільки для паритету треба 1000 гаубиць 155-мм, 300 РСЗВ та 500 танків. Чи погоджуєтеся ви з цими розрахунками?

Цитати: "Я не розумію, чому Подоляк робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії".

"Я хочу ще раз звернутися до діячів, які розповідають, що у нас щоденно 200, 300 і більше людей на фронті гинуть. Дехто взагалі про 1000 заявив… У них немає можливості отримати таку інформацію… треба відповідати за свої слова. І коли мова йде про загиблих, такого робити в жодному разі не можна. Цим не можна жонглювати. Це не кеглі й не цирк. Це життя людей" .

Запитання: Але чому водночас в ефірі телемарафону, який координується владою, і досі працюють люди з каналів Медведчука, ведучі шоу "Тхне Соросом". Вас це не тригерить?

– "Мене багато що тригерить. Але я не можу публічно тригеритися, бо обіймаю певну посаду."

– "Чи треба, на мій погляд, давати людині на кшталт Невзорова громадянство? Я дуже обережно б ставився до таких речей."

Виявляється, і Данилов може казати правильні речі. Нове прізвисько Подоляка - голос пеньків Януковича. А сухумскій м.. місце в цирку.

Якщо вже Данилов не витримав, то я уявляю у яких розмірах та масштабах у ВП все відбувається. Тойщоневтік - це як аватарка на акаунті. Акаунт - то збірна єрмаків, арахамій, подоляків з арєстовичами, безвуглими і іншими бєніними соснами корабельними. Зєлєнського просто не існує без цього кодла, бо якщо їх прибрати - ортіст ротом здується, як пробита повітряна кулька.

Борис Джонсон, покропив, тому його несподіваний візит до Києва та демонстративне непотискання руки Єрмаку були невипадковими.

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, Подоляк, Арахамія, Джонсон, Єрмак, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar