реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Цього разу Мєдвєдєв не збрехав...

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмітрій Мєдвєдєв заявив, що Росія буде завжди воювати проти України − привід для нападу знайдуть і через 10, і через 50 років.

Його слова:"Існування України смертельно небезпечне для українців. І я маю на увазі аж ніяк не тільки нинішню державу, бандерівський політичний режим. Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну.

Чому? Наявність самостійної держави на історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення військових дій".

Мєдведєв називає Україну "раковим новоутворенням", "штучною країною" і заявляє, що Росія ніколи не вважатиме її владу легітимною.

"Імовірність нової сутички зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди. Ба більше, існує 100-відсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід із маріонетковим київським режимом. Його не зупинить ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ цієї штучної країни до НАТО. Це може статися і через 10, і через 50 років" - Мєдвєдєв.

Тобто те, про що постійно говорили українські націоналісти, підтвердив кремлівський попихач - Росія завжди була і буде нищити Україну. Вихід один: розвалити Росію!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:розпад Росії, Мєдвєдєв, російсько - українська війна, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar