реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ціль в Криму

Під час удару Збройних сил України по тимчасово окупованому Криму 4 січня українські військові, за даними партизанів, змогли вразити не тільки радіолокаційну станцію під Євпаторією. У тому ж місці знаходився та був знищений пункт управління з захищеним каналом зв’язку з Кремлем, який займався координацією протиповітряної оборони півострова.

Про це повідомив Центр національного спротиву із посиланням на інформацію від партизанів. Дорозвідку враженого об'єкта провели партизани з руху "АТЕШ".

Агенти після дорозвідки доповіли, що ураження завдано РЛС російських терористів. Але окрім неї постраждав ще один об'єкт – той самий секретний пункт управління. Цей ПУ, окрім забезпечення зв'язку, також координував роботу російської ППО на всьому півострові, тому його знищення – це сильний удар по боєздатності терористів.

У мережі з’явилася інформація нібито начальник Генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов загинув внаслідок ударів по військових об’єктах у Криму. Ніби він перебував у командному пункті, який був атакований 4 січня.



Теги:Євпаторія, Крим, ЗСУ, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar