реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Чотири пожежі забрали життя...

За два січневих тижні у Корюківському районі зареєстровано аж чотири пожежі.

Лік їм розпочався в ніч на Різдво - горіло горище хати в Олександрівці, та, на щастя, жителям села вдалося вчасно загасити загоряння. Вже наступного різдвяного святкового дня ( 7 січня ) в самому місті корюківські вогнеборці рятували житло на вулиці Червонохутірській, а зранку 11-го числа вони ж чимдуж мчали на вул.Індустріальну. Тоді, на щастя, пожежі не завдали великих збитків, бо рятувальники спрацювали оперативно і вміло.

А от 13-е число стало нещасливим і… останнім у житті 56-літнього мешканця с.Лупасове, тіло якого без ознак життя виявили зранку МНС-ники , прибувши на місце трагедії після повідомлення тамтешніх жителів про дим з вікон будинку їхнього сусіда. Причина трагедії встановлюється, але попередньо оглянувши обгоріле тіло загиблого власника оселі, рятівники вбачають елементарне недотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Шановні! Управління МНС в Чернігівській області вкотре звертається до мешканців краю з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті веде до непоправної біди! Якщо виникла пожежа - рахунок часу йде на секунди. У всіх надзвичайних випадках, якщо ви в змозі, викликайте пожежну команду (телефон-101).

Андрій Навродський




Теги:пожежа, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar