реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Чортового колеса" в центрі Чернігова не буде

Як і передбачала "Сіверщина", затія з колесом огляду в історичному центрі Чернігова була потрібна команді Владислава Атрошенка для відволікання уваги, для переведення критичних стріл на ідею, яка була завідомо мертвонародженою.

"Наразі питання стосовно колеса огляду ми знімаємо з порядку денного. Я хочу всіх заспокоїти. Особливо тих, хто намагається маніпулювати цим питанням. Коли немає чого сказати, ідучи на вибори, то люди намагаються казати хоч щось. Тож тут ми в принципі ставимо кому. І раніше я чітко говорив: без думки істориків, без думки археологів, представників церкви ми взагалі нікуди не рухаємося. Ми розробимо візуалізацію - вже дали технічне завдання і витратили на це кошти, тож пізніше презентуємо її, коли вона буде готова", - сказав міський голова Владислав Атрошенко на нараді, що проходила в міському туристичному центрі.

Міський голова зауважив, що жодних дій проти міста він не буде робити, і ніякої шкоди історичній частині міста теж ніхто не робитиме. Крім того, у цьому питанні ніхто нікуди не поспішає.



Теги:колесо огляду, Вал, Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar