реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чорні приймаки в гостинній Україні

Останніми роками почастішали випадки, коли гарні українські дівчата беруть шлюб з іноземцями, в тому числі й іншої раси. Ось, наприклад, Джозеф з Нігерії одружився на нашій землячці Світлані родом із с. Рибинська. Тепер вона киянка. Є подібні шлюби і в Сядриному, Олександрівці, інших селах Корюківського району.

Чому наші дівчата закохуються в чорношкірих женихів? Ось як пише корюківський журналіст Віктор Божок про вищезгадане одруження Джорджа на нашій землячці: «Майже кожна зустріч для обох ставала цікавою. Джордж був дуже уважним, умів жартувати».

А хіба наші хлопці гірші за чорношкірих приймаків? Біда в тому, що наші хлопці часто бувають грубі, нетактовні, зловживають спиртним, палять, а то й вживають наркотики.

Я не расист, але, маючи право на власну думку, скажу так. Коли наші українські хлопці не схаменуться, не кинуть своїх дурних алкогольних звичок, то наші землі заселять напівчорні метиси або чорні приймаки.

Олександр ДУДКО,
с. Сядрине Корюківського району

Ці та інші листи читачів читайте в свіжому номенрі газети "Сіверщина", яку можна передплатити по всій Україні за індексом 33580.



Теги:приймаки, негри, расизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar