реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Чорна мітка для "Просвіти" (оновлено)

В щедрувальний день на приміщенні чернігівського товариства "Просвіта" з'явився чорний знак -- свастика, що взята в коло і перекреслена. В цьому будинку знаходиться також редакція газети "Сіверщина".
Знак виконано чорною фарбою.

Голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка, редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний звернувся до міліції із заявою про правопорушення. Складено відповідний протокол, оформлено пояснення.

Нагадаємо, що вже кілька разів невідомими зловмисниками розбивалася вивіска "Просвіти" та вікна -- жодного разу винних не виявлено. Одного разу, коли двері "Просвіти" були облиті майонезом -- хулігана піймано: ним виявився школяр, що належав до якогось "Русского национального единства".

У редакції "Сіверщини" пов'язують чергове пошкодження будинку з публікаціями газети проти московського намету біля Катерининської церкви. Адже "атєц Алєксандр Лєдовой" та його "прихожанки" кричали редактору газети, що той є ідеологом у підпалюванні "намету-храму". А сам "атєц" натякав про те, який сильний російський спецназ...

Нагадаємо: все це відбувається в незалежній Україні, яка невдовзі буде відзначати 20-річний ювілей.

На ранок, 14 січня, знак свастики вже було замальовано брудною темною фарбою. Певно, постаралися комунальники за чиєюсь командою.




Теги:Сіверщина, Катерининська церква, Просвіта, хуліганство, свастика, Чернігів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Це наслідки тотальної "антифашистської" пропаганди на всіх рівнях, в т.ч. ЗМІ, що здійснюється на державному рівні пропагандою правонаступника СССР і їх агентурою в Україні, з метою протидії визнанню злочиннної людиноненависницької діяльності комуністичної номенклатури і конкретних виконавців цих злочинів, нащадки яких сьогодні керують Україною, злочинами проти людства.
avatar
2
Абсолютно згоден
avatar
3
А може - "Кожна дія народжує потидію?". Це Ваші слова, пане Василь.
Далі буде?
avatar