реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Чорна дошка" на чернігівській барикаді

Сьогодні на барикаді навпроти обласної державної адміністрації з'явилася "Чорна дошка" - на ній прізвища тих посадовців, що вчинили порушення проти своїх співгромадян під час політичного протистояння.

Першим на плакаті вказується суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Олександр Заяць. "Дошка" нагадує про його рішення щодо заборони проведення мирних зібрань, встановлення наметів і використання звуко- та кіновідтворюючої апаратури.

Другим вказано начальника юридичного відділу Чернігівської міської ради Павла Вовка. «Занесений за подання позову про заборону євронамету» – вказується на «дошці».

Далі у списку зазначено керівника юридичного відділу міської ради Павла Вовка, міського голову Олександра Соколова, якого занесли за «ігнорування своїх виборців і розгін євромайдану».

Знайшлося на плакаті місце і для міліціонера. Так, серед восьми прізвищ згадується слідчий міського відділу міліції Андрій Нілов, який потрапив до списку за «переслідування учасника євромайдану».

Крім того, на «чорній дошці» вказано прізвища чотирьох народних депутатів, обраних по виборчих округах Чернігівщини. Владислав Атрошенко, Іван Куровський, Ігор Рибаков та Микола Рудьковський потрапили до списку через «підтримку уряду Азарова».

Як пояснили у штабі національного спротиву, на дошку занесено тільки ті прізвища, за які проголосував чернігівський євромайдан. Список буде доповнюватися...



Теги:дошка ганьби, Майдан, барикади, чорна дошка, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar