реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому вони стріляються, випадають з вікон і впадають у кому?

Після самогубства колишнього "шлагбаума" Партії регіонів Михайла Чечетова, глави Запорізької ОДА Пеклущенка, арешту Єфремова, впав у кому оголошений у розшук Володимир Демидко. Мало кому відомий - здавалось, що Генпрокуратура б'є по горобцях...

Володимир Демидко - 53-річний заступник голови Партії регіонів з ідеології, як виявилося, знаходиться в комі. Кажуть у нього інсульт.

Ця людина упродовж останніх 14 років була поруч з Януковичем.

Він був заступником губернатора Януковича, був першим заступником керівника Служби прем'єра Януковича, а згодом - позаштатним радником президента Януковича. У 2010 році посів 30-е місце у рейтингу "50 впливових донецьких" за версією журналу "Фокус".

Уявляєте, скільки міг би цікавого розказати Демидко, якби він потрапив не до "Феофанії", а на допит до Генеральної прокуратури? Остання лише тепер його оголосила у розшук, а ПРисти кажуть, що Демидко у Феофанії - лежить у комі.



Теги:Демидко, пр, ЄФРЕМОВ, Чечетов


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Скоро это будут делать сегоднешние власти. За войну за голод за геноцид.
avatar
2
Реванш висить у повітрі. Недавній інцидент у голови облради говорить про слабкість влади. Як би не сталося як під Крутами. Щоб цього уникнути, потрібна консолідація громадянського суспільства і влади на усіх рівнях з негайним очищенням її від учорашніх людей. Учорашні - це і новопризначені за номенклатурним принципом без консультацій з громадянським суспільством.
avatar