реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому Україна не Росія

Веселить стогін російських лібералів про те, що СБУ, мовляв, таке ж кгбешне, як і ФСБ. Співпрацювати ні з тими, ні з тими не можна.

Таке ж, таке ж. Заспокойтеся.

Як всім відомо, Служба безпеки України проводить навчання з гексогеном, вбиває політичних опонентів на мосту, б'є людей на мітингах і в автозаках, садить опозиціонерів, бере в заручники брата лідера опозиції, влаштовує кібератаки по всьому світу, розганяє ЗМІ, вбиває журналістів, вторгається в сусідню країну, анексує території, спонсорує тероризм, розпорює в підвалах животи, створює приватні армії з недоумкуватих алкоголіків і фашистів, відправляє їх на Донбас і в Сирію, підтримує диктатуру.

Таке ж, але не таке ж.

Україна – не Росія.

І щоб так залишалося й надалі, і щоб витурити Росію до бісової матері з території України з усіма її сраними танками, "Буками", кгбешниками, козаками і алкоголіками, я співпрацюватиму і з СБУ, і з Моссадом, і з ЦРУ, і з чортом в пеклі і ще з ким завгодно.

Вам хочеться думати, що і тут таке ж лайно. Ні. Не таке ж

А ви продовжуйте там високоморально філософствувати, ахати, охати і заламувати руки.

Ви взагалі вже не розумієте, що відбувається в Україні. Ви взагалі вже не розумієте, наскільки Україна і Мордор – різні. Вам хочеться думати, що і тут таке ж лайно. Ні. Не таке ж.

Аркадій БАБЧЕНКО, "Газета по-українськи"



Теги:СБУ, фсб, Аркадій Бабченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar